Streamasport.com - Streama sport gratis
Thursday, 7 December 2023
Home / Streama sport / 6 saker att göra när hösten hägrar

6 saker att göra när hösten hägrar

no Comments

När klockan ställs om till vintertid och vi svenskar börja sucka över att ”nu blir det inte ens ljust på dagarna” är det aldrig fel att fokusera på positiva saker med hösten. Trevliga saker som man kanske inte prioriterar att göra under vår- och sommartid men som man nu kan göra plats i schemat och ägna lite fritid åt.

Här kommer en lista på saker du kan göra när rusket, regnet och de gråa helgerna inte lockar med inspirerande väder varje dag. Då kan du satsa på andra underhållande aktiviteter såsom grilla korv i skogen, hänga på bettingsidor med livestream, baka scones och bjud hem släkt och vänner på Afternoon tea, spela tv-spel eller sjunka ner i soffan och läsa en bok som du varit sugen på att läsa som du inte hunnit med tidigare.

  • Spela sällskapsspel

Damma av gamla brädspel som Monopol, Trival Persuit eller kortleken där du kan spela ”Vänd-tia” eller varför inte den gamla klassikern ”Plump”. Att spela ett fysiskt spel är rogivande och socialt då de flesta spel går att anpassa och intressera – ung som gammal.

  • Baka och laga maträtter du inte tidigare lagat

Program som ”Hela Sverige bakar” och ”Sveriges mästerkock” är inte populära av en slump. Intresset att göra magi i köket från alla världens hörn och söka inspiration krävs tid och research. Denna tid har du kanske nu och du kan djupdyka i nya recept som lockar dina smaklökar!

  • Ha film eller seriemarathon

Denna aktivitet kan du göra ensam eller med familj eller vänner. Varför inte titta om gamla klassiker som du kommer ihåg från barndomen? Eller har det pratats om någon ny serie vid fikabordet på jobbet som fångat ditt intresse. Poppa popcorn och njut av att dega i soffan med att sträcktitta på det som faller dig i smaken! De största streamingsajterna har både film och serier i sitt utbud, så själva utbudet brukar inte vara det största problemet, snarare att välja!

  • Sita hemma och titta på sport

Hur kallt det än är ute så spelas det alltid olika sporter som och under hösten och vintern är det ju hockeysäsong och hur gött är det inte att krypa upp i soffan med sitt favoritsnacks och titta på en riktigt bra hockeymatch? Nu för tiden finns de flesta matcher att streama online så man behöver inte betala för de dyra sportkanalerna utan i princip allt går att streama nu för tiden!

  • Höstpromenad med grill

Skulle vädret vara tilltalande för dig packar du en ryggsäck med picknick och ger dig ut och vandrar i skogen. Inget smakar så gott som när du kan efter en tur plocka fram din medhavda matsäck och njuta. Motion, frisk luft och mindfulness när det är som bäst!

  • Gå på bio

Hur mysigt är det inte att ta med sin kompis eller partner på en mysig film i höstmörkret? Ofta släpps många nya storfilmer under just hösten eftersom fler väljer att gå bio. Tips är att passa på att bjuda med någon på bio och fyll din godisburk till max och njuta av filmen!

 

Share

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked