Streamasport.com - Streama sport gratis
Wednesday, 29 November 2023

Streama Championship

Streama Championship 2018 gratis på din dator, mobil eller på tablet!

Här förklarar vi hur du kan streama Championship HELT GRATIS 

Streama Championship

streama Allsvenskan här

Det smidigaste och billigaste sättet att streama matcher ifrån Championship är att bli kund på Leovegas för då kan du se många av matcherna gratis. Klicka här för att bli kund och börja streama!

 

Streama Championship 2018

Championship är ligan direkt under Premier League och har tidigare kallats league one. Lagen på dem sex första platserna slås om att kvala till Premier League och dem stora tv pengarna. Ligan beskrivs som väldigt ruff och ganska otacksam då den kännetecknas av fult spel och hårda tacklingar.  Alla lag som spelar i Championship har siktet inställt på Premier League.  Vill du streama Championship är det väldigt enkelt då många spelbolag erbjuder det.

Championship består av 24 lag och i princip alla matcher går att streama gratis.  I årets upplaga av Championship var det roligaste laget att följa Cardiff och Wolverhampton som även kom etta och tvåa i tabellen.

Sämst gick det för Sunderland. Sunderland är ett märkligt lag då man bara för någon säsong sedan låg på gräddhyllan i Premier League och tog del av stora TV-Pengarna. Detta gjorde att man värvade spelare och skrev långa dyra kontrakt med exempelvis mittfältaren Jack Rodwell. Nu åkte laget alltså ur Championship och ska spela i League two och i laget har man alltså Jack som är en av världens bäst betalda spelare. Detta innebär alltså i princip att laget kommer gå i konkurs om han inte avbryter kontraktet och hittar ett nytt lag som kan ta över löneposten.

Det här är inget unikt utan det har hänt många lag som försöker värva sig ur krisen när man slåss i botten av Premier League.  Queens Park Rangers hade en liknande situation för några år sedan med mittbacken Samba som man värvade in från ryssland.  Jag själv streamade ett antal matcher från Championship förgående säsong med Sunderland och gillar man mycket mål så är laget perfekt för man släpper nästan alltid in ett gäng bollar.

 

streama på betsson

 

Lag i Championship ni kan streama nästa säsong

Reading som ligger en bit utanför London spelade faktiskt i Premier League för några år sedan. Laget är egentligen mest känt för en av sina stora supportrar nämligen författaren Oscar Wilde. Även komikern Ricky Gervais sägs heja på laget. Vill ni streama några av Readings matcher så tycker vi ni ska streama Reading- Nottingham och Reading-Birmingham som vår egen Sebastian Larsson spelade för häromåret.

Reading är en av favoriterna att vinna ligan kommande säsonger så vill ni se favoriterna så ska ni streama Reading i Championship.

Hull City har även dem spelat i Premier League och laget var faktiskt väldigt sevärt. Man hade väldigt rika ägare och köpte massa brassar och liknande men fick aldrig ihop ett lag som kunde ligga kvar. Steget ner till Championship löstes enkelt då man hade skrivit korta kontrakt med alla stjärnor man värvat in och därför kunde göra sig av med spelarna utan att bli alltför skuldsatta.  Hull är inte från London utan från Kingston. Hull kallas förresten för Hull Tigers på grund av deras asiatiska ägare som ville att laget skulle ha ett djurnamn. Något som inte supportrarna gillar alls. Man spelar sina matcher på arena KC Stadium och den har faktiskt en publikkapacitet för hela 26 000 åskådare.

Vi tycker verkligen att om ni har chansen så ska ni streama Championship matcherna mellan Hull-Brentford och streama Hull- Cardiff city och även streama Hull-Sheffield Wednesday. Årets mest sevärda match fick vi faktiskt se mellan Hull och Bristol och ni som streamade matchen kommer ihåg den. Helt magisk var den och matchen slutade 5-5 så gillar ni att se fotboll med mycket mål så se till att streama Hulls matcher.

Nottingham är ett lag som varit i Championship senaste säsongerna och för många år sen så var laget faktiskt bäst i Europa. Numera trivs man i Championship och vill ni streama lagets matcher går det utmärkt då många gamla supportrar fortfarande vill se matcherna så spelbolagen streamar jämnt Nottingham. Två matcher från säsongen som Nottingham helst vill glömma är nog cupmatcherna mot arsenal 0-4 och mot Chelsea 0-5 som jag streamade där laget blev överkörda. Vill i se laget nästa säsong så tycker jag ni ska försöka streama Nottingham- Shewsbury och streama Nottingham-Wigan för det kan bli otroligt bra matcher att streama.

Millwall är en av Englands mest klassiska klubbar och är ett Londonlag som spelar sina matcher på The New Den som ersatte The Den som var en riktigt hård och typisk engelsk arena som bortasupportrarna var rädda att besöka.  Laget har den fantastiska Tim Cahill från Australien. Det ryktas även om att vår Svenska spelare Pontus Jansson som för närvarande spelar i Leeds kommer ansluta till laget.  Har ni chansen att streama Championship så tror vi att Millwall- Leeds blir en toppmatch att streama och även Millwall-QPR blir riktigt sevärd.

 

Streama Championship gratis

Om man vill streama Championship live gratis så är det absolut bästa alternativet att registrera sig som kund på Leovegas eller Bet365 för där kan man streama matcherna från Championship gratis! När man har blivit kund på något utav dessa bolags ajt vilket är gratis så kan man såtta in 200kr på sitt konto där och sedan kan man streama alla matcher dom visar på sin sajt och dom visar över 60.000 matcher per år från olika ligor!

Vill man istället gå upp ett snäpp och streama Premier League så har vi en avdelning även för det!

 

streama Allsvenskan här

Det smidigaste och billigaste sättet att streama matcher ifrån Championship är att bli kund på Leovegas för då kan du se många av matcherna gratis om du har ett positivt saldo på ditt konto. Klicka här för att bli kund och börja streama!