Streamasport.com - Streama sport gratis
Thursday, 7 December 2023

Streama Premier League

Streama Premier League gratis på din dator, mobil eller tablet!

Här visar vi hur du kan streama Premier League HELT GRATIS!

Streama Premier League

streama Allsvenskan här

Det smidigaste och billigaste sättet att streama matcher ifrån de engelska ligorna är att bli kund på Leovegas för då kan du se många av matcherna gratis. Klicka här för att bli kund och börja streama!

 

Streama Premier League

Premier League räknas som världens största liga och grundades 1992. Det är Englands högsta liga och vinner man den blir man engelska mästare.  Åker man ur ligan så hamnar man i Championship.

Tidigare hette ligan FA Premier League men det ändrades alltså 1992. PL som den kallas rankas som topp tre i världen strax efter La Liga och Bundesliga men den har överlägset flest tittarsiffror.

Något som är anmärkningsvärt med ligan är att det höga antalet tittare och många tror att det beror på den höga intensiteten som gör den rolig att streama då exempelvis tysk och italiensk fotboll går mycket långsammare och är mer taktisk. Tack vare detta så är tv-avtalet som engelska klubbar i PL får ta del av helt enormt och lagen kan därför betala dem bästa snittlönerna i världen.  Minuset med detta är att många klubbar får ekonomiska problem när man åker ur ligan.

Ligan har 20 lag och 3 nya kommer upp varje år samtidigt som 3 lag åker ur. Lagen som brukar ligga i toppen senaste åren och kallas för ”the big six” är Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool och Tottenham. Att sluta topp 4 är väldigt viktigt för dessa lag för då får man vara med och spela i Champions League vilket betyder att man får mer klirr i kassan och dessutom att man kan attrahera världens bästa spelare till laget.  Att streama Premier League är inte jätteenkelt men det finns en del knep.

 

Några av lagen i Premier League men ska streama

Arsenal är ett av lagen som tillhör the big six men som tidigare var the big four. Laget har haft samma tränare i 16 år nämligen Arsene Wenger men han ska faktiskt pensioneras nu. Laget har blivit kända för att spela en passningsorienterad fotboll likt några av spanska lagen och har en filosofi om att värva unga tekniska spelare på anfall och kanterna blandat med lite tyngre pjäser i mitten på plan och i försvaret.  Kända spelare genom åren är Dessin Bergkamp, Thierry Henry, Martin Keown, Sol Campbell och vår egna Fredrik Ljungberg.

Fredrik Ljungberg gick dit efter att han lett Halmstad BK till guld i Allsvenskan och gjorde omedelbar succé när han i sin första match gjorde 3-0 målet mot Manchester United och det målet finns givetvis att streama. Ljungberg blev en publikfavorit med sitt röda hår, enorma kämpaglöd och sina ljupledslöpningar. Han ingick även i laget som 2006 fick namnet ”The Invincebles” som lyckades med att gå igenom ligan obesegrade.  Vi tycker att laget är fullt kapabla att komma topp 4 nästa säsong och vi tycker att ni ska Streama Arsenal- Manchester City samt Streama Arsenal- Manchester United

 

Chelsea var inget vidare för några år sen men man hade tur och blev uppköpta av den ryska oljemiljardären Roman Abramovitch.  Han pumpade in miljarder i klubben och började köpa stora spelare. Några av spelarna han inledde med var Hernan Crespo, Cloude Makelele,  Geremi, Juan Sebastian Veron,  Adrian Mutu samt Arjen Robben.  Det fanns till och med plats för Svenska Magnus Hedman att rycka in som som fjärde keeper ett par månader när man hade mycket skador på målvaktssidan. Det var dock aldrig nära ett inhopp för den då pensionerade målvakten som mest var med som träningsprodukt. Hedman har dock berättat många roliga stories om sin tid i Chelsea som finns att streama.

Det tog några år men Roman visade verkligen världen att man kan köpa titlar för pengar och när han anställde Jose Mourinho att ta över klubben så vann man ligan flera gånger och spelade även Champions League finaler.

Chelsea spelar på Stanford Bridge och en av favoriterna nästa år att vinna titeln. Lagets tränare är Antonio Conte men det kommer nog ändras till nästa säsong och många misstänker att det blir Madrid grabben Diego Simione som tar över på Stanford Bridge. Roligaste matcherna för säsongen att streama brukar vara Londonderbyn och toppmöten så vi tycker ni ska försöka Streama Chelsea- Arsenal och streama Chelsea- Manchester United och Streama Chelsea- West Ham och Streama Chelsea-Liverpool.

 

Liverpool har en tysk tränare som heter Jurgen Klopp och han spelar alltid en riktigt fartfylld fotboll med hög press och hans lag gör alltid mycket mål så vi tycker verkligen ni ska försöka streama Liverpool så mycket ni kan. Laget går alltid långt i Europa när man är med så försök streama Liverpool-Roma om ni har tid och om inte annat Streama Liverpool- Real Madrid i Champions League finalen.

Liverpool har några stjärnor i Mane, Firmino och Jordan Henderson men den riktiga stjärnan är kollektivet och tränaren även om många hävdar att Mohamed Salah just nu är en av världens bästa fotbollsspelare. Kolla om ni kan streama några av hans klipp på nätet för han gör extremt mycket mål och märkligt nog så ser nästan alla mål likadana ut när han skär in från högerkanten och skjuter i bortre hörnet. Vi tycker att om ni har tid så ska ni försöka Streama  streama Liverpool- Man City och kanske även streama Liverpool- Arsenal

 

Streama Premier League gratis?

Om man vill streama Premier League live så finns det ett par olika alternativ man kan använda sig utav och här går vi igenom de sätt vi tycker är bäst för att streama Premier League online gratis.

Vill man se Premier League live så kan man köpa ett abonnemang på Viaplay då dom visar alla matcher från Premier league online om man har ett abonnemang hos Viaplay. Kvalitén när man streamar Premier League på Viaplay är riktigt bra och det finns ingenting att klaga på när det gäller den biten utan det streamar på perfekt och utan störande avbrott.

Dock så kostar ett abonnemang på Viaplay en hel del och man signar oftast upp sig på ett helt år direkt och det är så klart inte alla som har råd eller lust med det bara för att streama en match från PL som man vill se live.

Då finns det ett alternativ till hur man kan streama Premier League gratis online och det är att man helt enkelt skaffar sig ett konto på Leovegas och sätter in 200kr där då kan man streama PL gratis online via deras sajt istället. Så om man vill se Premier League gratis så är det vårt bästa förslag och du kan bli kund hos Leovegas via länken här nedan.

streama Allsvenskan här

Det smidigaste och billigaste sättet att streama matcher ifrån de engelska ligorna är att bli kund på Leovegas för då kan du se många av matcherna gratis. Klicka här för att bli kund och börja streama!