Streamasport.com - Streama sport gratis
Tuesday, 20 February 2024

Streama Allsvenskan

Streama Allsvenskan gratis på din dator, mobil eller på tablet!

Här förklarar vi hur du kan streama Allsvenskan HELT GRATIS 

Streama Allsvenskan

streama Allsvenskan här

Det smidigaste och billigaste sättet att streama matcher ifrån de Svenska ligorna är att bli kund på Leovegas för då kan du se många av matcherna gratis. Klicka här för att bli kund och börja streama!

 

Allsvenskan är vår högsta liga i Sverige när det gäller fotboll och det finns ett väldigt stort intresse för Allsvenskan runt om i Sverige och det är den sport och liga som drar absolut mest publik under en säsong. I år 2018 spelar dessa lag i Allsvenskan: AIK, Malmö, Göteborg, Hammarby, Norrköping, Djurgården, Häcken, Örebro, Sundsvall, Sirius, Kalmar, Östersund, Elfsborg, Dalkurd, Brommapojkarna & Trelleborg. om du är ute efter att streama Allsvenskan så presenterar vi här ett par alternativ för dig.

 

streama på betsson

 

Streama Allsvenskan

En genomgång av vilka Allsvenska lag vi tycker ska bli intressanta att streama under året samt vilka lag som har spelare vi tycker att man ska ha ett extra öga på!

 

Streama AIK

Efter bytet till Friends arena så har AIK inte vunnit SM guld trots att man har tagit medalj varenda år. AIK tappade innan säsongen kaptenen Nils Eric Johansson pga sjukdom och har därför ett stort avbräck i backlinjen som är den enda lagdelen som svajar. I övrigt så ser laget mycket starkt ut och om målvakten kan Linner kan höja sig några snäpp från förra säsongen så kommer laget ta medalj i år igen. Svårt att säga om vilken medalj det blir dock.

Nyckelspelare i Laget är Henok Goitom.

Vi rekommenderar verkligen att streama Allsvenska matcherna AIK-Hammarby, att streama AIK-Brommapojkarna, att streama AIK-Malmö och även att streama AIK-Östersund

 

Streama Hammarby

Hammarby delar ju arena med klubben Djurgården och den heter Tele 2 arena men kallar också för Nya Söderstadion. Laget har inför säsongen förstärkt truppen ordentligt offensivt och man kommer göra mycket mål framåt i årets allsvenska. Djurdics, Hamad och eventuellt Zengin på topp blir otroligt kul att följa under året men det finns defensiva frågetecknen.

Nyckelspelare i laget är Hamad

Vi tycker verkligen att om ni har chansen så ska ni Streama Allsvenska matcherna Hammarby-AIK, Streama Hammarby-Sundsvall, Streama Hammarby-Dalkurd och såklart derbyt Streama Hammarby-DIF

 

Streama Örebro

Örebro har haft en del tränarbyten senaste tiden och det har satt sina spår. Laget har ett gäng spännande spelare med ett förflutet i större klubbar och presterar dessa spelare är det verkligen värt att följa laget under säsongen.  Örebro kan skrälla mot topplagen men vi tror att laget kommer ha problem på bortaplan i år och förmodligen tappa en del viktiga poäng och åka på torsk mot många tippade bottenlag på bortaplan

Nyckelspelare Kennedy Igboananike

Vi tycker ni ska Streama Allsvenska matcherna  Örebro-Djurgården, Streama Örebro-Häcken, Streama Örebro- Malmö FF

 

Streama Häcken

Häcken är faktiskt ett av Allsvenskans rikaste lag tack vare tuneringen Gothia Cup som föreningen får alla intäkter ifrån.  Häcken spelar en offensiv fotboll och det blir ofta målrika matcher framförallt följande matcher tror vi blir målrika i år. Häcken-AIK samt Häcken- Göteborg för dessa matcher brukar sluta 2-2 eller 3-2.  Häcken kan faktiskt ta en medalj i år om några av topplagen går lite trögt exempelvis Djurgården eller Malmö FF.

Nyckelspelare är Rene Makondele

Vi rekommenderar att Streama Allsvenskans matcher med Häcken-AIK, Häcken-Djurgården. Streama Häcken-Dalkurd. Streama Häcken- IFK Göteborg

 

Streama Norrköping

När Janne Andersson ledde laget till guld för några år sedan så trodde nog många att laget skulle kunna försvara sin titel ett par år framåt men Malmö FF var för starka och återtog tronen säsongen efter. Norrköping gjorde ingen stolt i europaspelet tyvärr men i år tror vi faktiskt att laget kan ta en bronsmedalj i Allsvenskan om man får behålla alla spelare.

Nyckelspelare är Jordan Larsson

Vi tror att det blir kul att Streama IFK Norrköping- AIK. Vi tror också det blir en kul match att Streama IFK Norrköping- DIF och vi rekomenderar att Streama IFK Norrköping- Hammarby

 

Streama Djurgården

DIF kom trea i Allsvenskan förra året och man siktar högt även i årets Allsvenska. Laget har en spännande trupp men den stora frågan är om man kan ersätta lagets största stjärna Kim Källström på mittfältet och det kan bli svårt eftersom det inte växer den typen av spelare på träd. Trots det så har laget Allsvenskans bästa målvakt Andreas Isaksson och han kommer hålla minst fem nollor i år vilket med DIFs målskörd bör generera ett gäng poäng. Jag tror DIF landar runt en 5-7e plats i år.

Nyckelspelare är Andreas Isaksson

Vi rekomenderar att Streama Allsvenskan matcher med DIF- Dalkurd. Streama DIF- AIK. Streama DIF- Sundsvall.

 

Streama Kalmar FF

Kalmar har ett bra vapen i bröderna Elm men frågan är om inte Kalmar har sett sina bästa dagar och med lite otur kan laget faktiskt åka ur Allsvenskan i år.  Kalmar spelar defensivt och ganska tråkig fotboll men man har en trogen publik som alltid stötar laget. Kalmar kommer ta sina poäng på hemmaplan i år och vi tror att laget slutar bland dem 2-4 sista lagen i tabellen.

Nyckelspelare: Kollektivet

Vi rekomenderar att Streama Allsvenskans matcher med Kalmar- AIK. Streama Kalmar-Hammarby. Streama Kalmar- Djurgården

 

Streama Sundsvall

Sundsvall har en liten liten chans att stanna kvar i Allsvenskan men troligast är att laget åker ur. Man har en dålig målvakt, ganska trög backlinje och ett mittfällt som har passerat bäst före datum. Anfallet är dessvärre inget att ringa hem om heller. Vi tror Sundsvall spelar i superettan nästa år och rekomenderar därför inte att Streama Allsvenskan med Sundsvalls matcher denna säsong.

Nyckelspelare: Ingen

Streama Allsvenskan Sundsvall-AIK. Streama Sundsvall- Hammarby. Streama Sundsvall- Malmö FF

 

Streama IFK Göteborg

Änglarna har en ny spännande ung tränare men dessvärre så rasar allt annat samman i den gamla storklubben. Laget är riktigt dåliga på alla positioner och hela föreningen håller på att falla ihop. Man behövde sälja av kamratgården för att betala skulder och man skulle verkligen behöva sälja av några spelare till för att täcka skuldberget. Det enda som möjligen kan rädda laget är om den gamla Tobias Hysen börjar ösa in mål vilket han ju kan men sällan gör. Han sägs faktiskt vara en utav de bästa spelarna i Sverige på träning men på matcher lossnar det sällan för Tobias.

Nyckelspelare är Tobias Hysen

Vi tycker ni ska Streama Allsvenskan IFK Göteborg- AIK. Streama IFK Göteborg- Dalkurd. Streama IFK Göteborg-DIF och Stream IFK Göteborg-Hammarby

 

Streama Malmö FF

Regerande mästarna har allt upplagt för ännu ett guld i år vilket man tagit två år i rad och alla oddssättare verkar vara överens om att så blir fallet även i år. Vi tror dock annorlunda och placerar laget på en 3e plats. Känslan är att Carlos Strandberg floppar och att Markus Rosenberg är för gammal och vi tror att laget floppar i år även i europa spelet. Dock tror vi verkligen att det blir roliga matcher med MFF i allsvenskan med mycket mål så därför tycker vi ni ska streama allsvenskan med Malmö FF- Hammarby. Streama Malmö FF- DIF. Streama Malmö FF- Göteborg

Nyckelspelare: Carlos Strandberg

 

Streama Sirius

Uppsalaklubben gjorde ett imponerande resultat förra säsongen då man slutade på övre halvan av tabellen något otippat. Man sålde lagets bästa spelare Kingsley Sarfo till MFF men kunde ändå prestera bra resten av säsongen. Hemma på Studenternas IP så är man svårslagna trots att den endast tar ca 6000 besökare och i princip aldrig är slutsåld. Laget har just nu mest Svenska spelare i truppen och vi tror att laget får det svårt att hävda sig i årets allsvenska. Inga riktiga stjärnor och vi tror att det är ca 50/50 att laget hamnar i kval till superettan nästa säsong.

Vill du streama Sirius-Göteborg eller Streama Sirius-DIF alternativt Streama Sirius-Dalkurd kan du göra det på dem flesta streamingsajterna.

 

Streama Dalkurd

Dalkurd gick något otippat upp i Allsvenskan. Dalkurd är något så speciellt som en svensk fotbollsförening som är bildad av kurder och man har klättrat igenom seriesystemet rekordfort.  Klubben säkrade allsvenskt kontrakt mot GAIS förra säsongen när Lawan gjorde 1-0 på bortaplan. En helt fantastisk bedrift. Vi tror att Dalkurd kommer klara allsvenskt kontrakt och placerar laget på ca en nionde plats i år.

Vill ni gratis streama Dalkurd-AIK eller gratis streama Dalkurd-MFF alternativt Streama Dalkurd- Hammarby går det bra att göra hos Cmore eller någon av streamingtjänsterna

 

Streama Elfsborg

Elfsborg har senaste åren varit en något märkligt lag att följa. Laget var för några år sedan alltid en favorit men har på senare år tappat. Man skulle förnya truppen när spelare som Lasse Nilsson och Anders Svensson pensionerades men lyckades inte riktigt att fylla dessa platser med värdiga ersättare.  Tränaren Jimmy Thelin vill att laget ska spela en anfallinriktad fotboll men med det material han har till sitt förfogande så är det svårt. Hemma på Borås Arena så tar laget ofta poäng men man är det laget i Allsvenskan som faktiskt släppte in flest mål förra säsongen. Laget hade dessutom den gamla hjälten från 94 vm Klas Ingesson som tränare och genomgick en väldigt svår period när han avled i cancer.  Senast laget vann Allsvenskan var 2006 och Borås törstar efter ett nytt sm-guld men man lär få vänta ett tag på det för vi ser knappast laget greja något bättre än en sjundeplats i årets allsvenska.

Nyckelspelare är Stefan Ishizaki

Vill ni streama Elfsborg-Hammarby eller Streama Elfsborg-MFF eller Streama Elfsborg-AIK kan ni göra det på Batman.

 

Streama Östersund

Vad finns att säga om denna fantastiska förening som har tagit hela Sverige och europa med storm. Östersund spelar sveriges mest underhållande fotboll och framförallt en anfallsinriktad sådan. Lagets succe i Europa-league var över allas förväntan och jag kan garatera att ingen kunde förutspå det. Man slog alltså ut lag som Galatasaray, Hertha Berlin och var ett enda mål ifrån att slå ut giganterna Arsenal som man alltså bortabesegrade på Emirates. Det hade varit den största svenska fotbollsframgången sedan IFK Göteborgs glansdagar.

Nyckelspelare är givetvis Ken Zema och vill ni Streama Östersund-AIK eller Streama Östersund-Hammarby eller Streama Östersund- IFK Göteborg så kan ni göra det på Cmore eller Batman

 

Streama Brommapojkarna

BP har verkligen pendlat mellan allsvenskan och superettan senaste säsongerna. Känslan är att laget är för bra för superettan men för dåliga och små för allsvenskan. Laget spelar ju på Grimsta IP och har svårt att fylla den arenan. BP är faktiskt en av europas största idrottsföreningar men det är tack vare ungdomslagen som alltid parkerar på pallplats i ungdomstuneringarna runt i europa. Olof Mellberg var tränare i A-laget förra säsongen och då spelade laget en rolig fartfylld fotboll och det var tack vare detta som många trodde han skulle bli sveriges nästa förbundskapten. Vi tror BP kommer sluta ca 10a-12a i årets allsvenskan.

Vill ni se några av matcherna laget spelar i år så kan ni Streama BP- AIK på Cmore eller några av våra andra alternativ men ni kan också Streama BP- MFF eller Streama BP- Hammarby

 

Streama Trelleborg

Trelleborg är vår favorit att åka ur Allsvenskan i år.  Laget lirar sina hemmamatcher på Tjongavallen och slår mestadels långbollar på sina stora starka anfallspelare. Laget kommer inte ta många poäng på bortaplan. Laget grundades faktiskt så sent som 1926 och har som bäst nått en tredjeplats i Allsvenskan 1992.

Lagets nyckelspelare blir hela backlinjen då vi tror att laget måste försöka hålla nollan på hemmaplan och få ihop tre poäng så ofta som möjligt på hemmaplan mot alla lagen på nedre halvan.

Vill ni Streama Trelleborg- DIF eller Streama Trelleborg-AIK eller kanske Streama Trelleborg-Malmö FF så kan ni göra det på flera ställen.

 

Streama samtidigt som du rätta dina rader live

En intressant dynamik att lägga till dimensionen streaming av Allsvenskan är inte bara att spela Stryktipset – som oftast inkluderar Allsvenskan när säsongen är igång – utan även att rätta Stryktipset live.

Tack vare mekanismen ”liverättning” från sajten med samma namn, kan du samtidigt som tittar på din Allsvenska match via streaming även få koll på dina tipsrader – allt i realtid. Förfarandet är inte svårare än att du lägger upp dina system och följer utvecklingen av samtliga systemspel.

Därefter kan du i lugn och ro följa din favoritmatch samtidigt som du ser hur du ligger till samt om du rentutav närmar dig 13 rätt…

 

streama på betsson

 

Andra ställen som Streamar Allsvenskan

 

Hesgoal

På Hesgoal kan man streama fotboll och de fotbollsmatcher du inte kan streama här är svåra att hitta någon annanstans heller.. De flesta Allsvenska matcherna streamas på Hesgoal men det kan vara ganska dålig kvalité på deras stream om man jämför med de streams man får på spelbolagen och de är att föredra framför Hesgoal. Men om man inte tycker det är så viktigt med Kvalitén så fungerar Hesgoal ofta riktigt bra för att streama Allsvenskan!

Sajten fotboll på Hesgoal HÄR

 

Rojadirecta

Den här sajten har en väldigt bra sökfunktion där man enkelt söker upp den fotbollsmatchen från Allsvenskan man vill streama och bara kör igång så allting funkar superenkelt här! Dom streamar ganska mycket matcher från just Allsvenskan så det är en sajt man alltid kan kika på om det är Allsvenskan man vill streama en match ifrån.

Streama fotboll på Rojadirecta HÄR

streama Allsvenskan här

Det bästa sättet att streama matcher från de nordiska toppligorna & Svenska ligorna är att bli kund på Unibet för då kan du se alla matcherna gratis. Klicka här för att bli kund och börja streama!

 

Har du kommit till fel sida och egentligen inte alls vill streama Allsvenskan så får du titta på länkarna här nedan för att komma till rätt sida på vår sajt och streama just det du är ute efter att streama ikväll!

Vill du istället streama hockey som NHL, SHL, KHL eller hockeyallsvenskan kan du kika på vår sida för Streama hockey gratis

Vill du istället streama sport så kan du kika på vår sida för att streama fotboll gratis