Streamasport.com - Streama sport gratis
Wednesday, 29 November 2023

Streama MLS

Streama MLS och Zlatans matcher gratis på din dator, mobil eller på tablet!

Här nedan förklarar vi hur du kan streama MLS HELT GRATIS!

 

Streama MLS 

streama Allsvenskan här

Det smidigaste och billigaste sättet att streama matcher ifrån de MLS är att bli kund på Leovegas för då kan du se många av matcherna gratis om du har ett positivt saldo på dit konto. Klicka här för att bli kund och börja streama!

 

Streama MLS

MLS – Major league Soccer bildades 1993 alltså året innan USA anordnade fotbolls VM där laget framgångsrikt tog sig till kvartsfinal där man blev utslagna av Brasilien. Den matchen går att streama gratis på Youtube än idag och är faktiskt riktigt sevärd.

Första åren så var DC United det stora laget som vann ligan oftast och var det bättre laget men på senare år har det jämnat ut sig i ligan och lag som LA Galaxy, New York Red Bulls och Seattle Sounders slagits om ligatiteln. Kanada har även med ett par lag i ligan nämligen Toronto, Vancouver och Montreal.  Det är alltid kul att se kanadensiska lag så streama deras matcher via spelbolagen som tex Leovegas eller Bet365.

Många europeiska spelare väljer att varva ner karriären i MLS när man inte är tillräckligt bra för att spela i toppligorna i Europa längre.  Några spelare som gjort detta är Kaka, Steven Gerrard, Frank Lampard, David Villa, David Beckham och nu senast Zlatan Ibrahimovic.

Ligan spelas som många andra ligor i USA i Eastern och western Conference och alla matcher går bra att streama gratis MLS via spelbolagen.

Nedan går vi igenom några av topplagen i MLS samt vilka spelare och matcher ni bör hålla ögonen på när ni ska streama MLS.

 

Los Angeles Galaxy

Givetvis så är laget extra intressant eftersom vår egen Zlatan spelar i laget. Galaxy spelar en rolig fotboll och är faktiskt ett av grundlagen i MLS som startade med endast åtta lag. Ett lustigt sammanträffande är att det bolaget som äger Galaxy även äger svenska Hammarby nämligen Anschutz Entertaenment Group.  Vi tycker verkligen att om ni har chansen så ska ni försöka streama Galaxy- Seattle och verkligen försöka streama Galaxy- Colombus Crew och även försöka Streama Galaxy- San Jose Earthquakes

Nyckelspelare att hålla ögonen på: Zlatan Ibrahimovic och Ashley Cole

 

New York Red Bulls

Laget hette tidigare Metrostars men bytte namn 2006 och ägs nu av dryckesföretaget Red Bull.  Hemmaplan är Red Bull Arena i New Jersey faktiskt , vilket är märkligt då laget heter New York.  Klubben har värvat friskt genom åren från Europas stjärnor och kunnat locka med bra löner samt fina boenden i New York. Thierry Henry, Rafael Marquez och Juan Pablo Angel är några spelare som anslutit genom åren.

Svensken Hans Backe har faktiskt tränat laget och har sagt att Henry är den i särklass bästa spelaren han någonsin tränat.  Red Bulls kan verkligen konkurrera om ligasegern i år och har ni chansen så tycker vi att ni ska streama New York Red Bulls- Chicago Fire och streama New York Red Bulls- LA Galaxy och givetvis streama NY Red Bulls- New England Revolution.

Nyckelspelare i laget är Bradley Wright Phillips

 

Los Angeles FC

LAFC spelar i Kalifornien och spelar sina derbyn mot Zlatans klubb LA Galaxy. Klubben har funnits sen 2014 och laget spelar i svart och guld. Lagets tränare Bob Bradley står för en offensiv fotboll och har bland annat värvat över stjärna Carlos Vela för att leda anfallsspelet.

Los Angeles FC spelar sina hemmamatcher på Banc of California Stadium som tar 22 000 åskådare.  Laget är kanske mest känt i Sverige för att Zlatan debuterade emot laget och kom in och vände matchen på egen hand med två snabba drömmål vilket inte alls var förtjänt. Vi tror Los Angeles FC kommer bli att räkna med i år.

 

Har ni chansen tycker vi att ni ska Streama Los Angeles FC-  LA Galaxy och Streama Los Angeles-NY Red Bulls

Att Streama gratis MLS är ganska enkelt och det enda ni behöver göra är att sätta in några hundralappar på bet365 så kan ni streama matcherna helt gratis. Det är utmärkt upplösning och det går utmärkt att koppla upp via din tv.

Det enda kruxet med att streama MLS är tidsskillnaden då matcherna generellt spelas mitt i natten men eftersom det är gratis att stream så kan det vara värt att vara uppe några timmar extra.

Mer info om MLS som MLS tabell, MLS Skytteliga osv hittar ni på den här länken som går till deras egen sajt där ni kan hitta all möjlig info.

streama Allsvenskan här

Streama alla matcher från MLS på Leovegas genom att bara registrera dig på deras sajt och sätta in 200kr för då kan du se matcherna gratis. Klicka här för att bli kund och börja streama!