Streamasport.com - Streama sport gratis
Thursday, 22 February 2024

Streama Serie B

Streama alla matcher från Serie B gratis på din dator, mobil eller tablet!

Här nedan förklarar vi hur du kan streama Serie B HELT GRATIS!

Streama Serie B

streama Allsvenskan här

Det smidigaste och billigaste sättet att streama alla matcher från Serie B är att bli kund på Leovegas för då kan du se alla matcherna gratis där. Klicka här och registrera dig på Leovegas och börja streama!

 

Streama Serie B

Serie B är den näst högsta serien i Italien och i den hamnar man om man åker ur Serie A direkt eller via kval. Man kan även blir uppflyttad om man vinner division 3. Många av nuvarande topplagen i Serie A har faktiskt varit nere senaste 10 åren då det ses som en bra chans att förnya truppen och bygga långsiktigt.  Vissa lag åker verkligen upp och ner varje år och vissa lag är nästan svåra att komma ihåg i vilken liga lagen spelar.

Chievo, Empoli, Pescara och Sampdoria är alla klassiska lag som pendlar mellan ligorna. En av de stora fördelarna med Serie B är att det ofta är mer offensiv fotboll än i Serie A så det blir ofta mer underhållande när man streama serie B än Serie A.

Att vinna Serie B innebär som sagt att man kommer upp i Serie A och det är stora skillnader i lagens ekonomi då det är mycket mer pengar i Serie A. Det positiva för oss är dock att tack vare detta så är det helt gratis att streama Serie B detta tack vare att inget bolag köper rättigheterna och man därför kan se alla matcher helt gratis via spelbolagen.

Perugia är ett lag som vi tror kommer gå upp inom närmsta åren. Likaså Palermo som har snyggast tröjor och även Brescia. Streama Brescia- Perugia för maximal underhållning i Serie B då vi tror att det är roligaste matchen.

Empoli och Parma kommer gå upp i år, så nästa år är lagen inte kvar i Serie B men kommer fortfarande gå att streama i serie A.  Det gamla svensklaget Bari finns att se i Serie B vilket är kul Klas Ingesson, Yksel Osmanovski och Daniel Andersson hade alla fina karriärer där och det är helt gratis att streama Bari- Cesena och alla andra Baris matcher i Serie B.

Det är även väldigt många lag i Serie B, i år är det 22 och förr var det inte så många men man uttökade för att göra det mer kokurenskraftigt. Det har gjort att en hel del usla lag kunnat ta sig dit på kort tid. Lag som Ascoli, Ternana och Novara går att Streama gratis vilket kan vara kul eftersom man inte kommer kunna följa dessa lag så nära om lagen åker ur.

Man brukar säga att det krävs 50 poäng för att hänga kvar i Serie B och att det krävs ca 80 poäng att vinna ligan. Detta på grund av att det är så himla många lag med men det är ju också bra för oss fans för då finns det ju så många fler matcher att streama gratis.

streama Allsvenskan här

Det bästa sättet att streama matcher från Serie B är att bli kund på Unibet för då kan du se alla matcherna gratis. Klicka här för att bli kund och börja streama!