Streamasport.com - Streama sport gratis
Thursday, 22 February 2024

Streama Serie A

Streama alla matcher från Serie A gratis på din dator, mobil eller tablet!

Här nedan förklarar vi hur du kan streama Serie A HELT GRATIS!

Streama Serie A

streama Allsvenskan här

Det smidigaste och billigaste sättet att streama alla matcher från Serie A är att bli kund på Leovegas för då kan du se alla matcherna gratis där. Klicka här och registrera dig på Leovegas och börja streama!

 

Streama Serie A

Serie A är den högsta ligan i Italien och det är kanon att streama serie A. Ligan var tidigare rankad etta i världen men det var för ca 10 år sedan och den har sedan dess blivit sämre. Numera räknas La Liga, Bundesliga och Premier League som minst lika bra ligor.  Förr i tiden så gick världens bästa fotboll spelare alla till Serie A men efter stora skandaler med mutade domare och liknande så försvann en stor del av spelarna till framförallt La Liga och flera av klubbcheferna fick avgå och några hamnade till och med i fängelse.  Att streama Serie A är väldigt enkelt och Leovegas streamar gratis faktiskt nästan alla toppmatcher så det är bara att bli kund där och sätta in en slant så får du tillgång till majoriteten av matcherna från Italien.

 

streama på betsson

 

Juventus

Juventus är det största laget i Serie A och man vinner scoudetton så gott som varje år nuförtiden. Ska man streama serie A så är Juventus en het kandidat att strema. Man har som affärside att plocka spelare som inte riktigt platsar eller har tröttnat på det topplaget i världen som spelaren är i och maxa ut det sista spelaren har i sig. Spelare som Sami Khedira, Gonzalo Higuain,Douglas Costa och Dani Alves var alla toppspelare i några av världens bästa lag men valde att gå till juventus i princip gratis för att få bli 100% startspelare.  Detta gör Juventus oerhört framgångsrika  och vi tror laget kommer vinna scodetton många år framåt. Vi tycker att om ni får chansen ska ni definitivt Streama Juventus-Inter och Streama Juventus-Roma och den nästan största matchen av alla Streama Juventus-Milan

Streama Juventus gratis HÄR på Bet365.

 

Milan

Milan spelar sina matcher på San Siro som man delar med det andra Milanolaget Inter. Milan var stora förr i teiden och var ofta i finaler i europeiska cuperna men på senare år så har laget helt missat alla stora tuneringar eftersom man haft dålig ekonomi och många tränare som kommit och gått. Man tror väldigt hårt i Milan på taktiken att ta in gamla spelare som tränare för laget och det har inte alls gått bra. Förr i tiden hade man stora tränarnamn som Carlo Ancelotti och liknande men när ekonomin belv sämre så försvann alla stora tränarnamn.

Milan har fått nya kinesiska ägare efter att Silvio Berlusconi styrt klubben i många år och många tror att nya ägarna kan putta in mycket pengar i klubben så man kan köpa bättre spelare. Det började bra innan säsongen och man värvade Leonardo Bonucci från konkurrenten Juventus men tyvärr uteblev succen. På anfallsidan får man förlita sig på halvdana spelare som Fabio Borini och Abate. Milan är dock ändå sevärda så vi tycker att ni ska Streama Milano derbyt som ni enkelt gör via spelbolagen och även Streama Milan-Juventus och om ni har tid så streama Milan-Napoli

Streama Milan gratis HÄR på Bet365.

 

Inter

Inter som heter Internacionale Milano egentligen delar arena med Milan men kallar arenan för Giuseppe Meazza. Likt Milan så var laget mycket mycket större för i tiden och spelade CL final med Jose Mourinho och vann faktiskt finalen mot Bayern Munchen när Mou var där. Der finns ett fantastiskt klipp på youtube som ni kan streama på Mourinho och Materazzi när man håller om varandra och gråter som vi verkligen tycker ni ska se. Inter har även dem kinesiska ägare nu för tiden och för ägdes laget av Massimo Moratti som är en av italiens rikaste.

Inter har sin lagkapten och stora stjärna i Mario Iccardi och han är även lagets skyttekung. Iccardi har fått stor kritik av fansen då han kritiserat curva nord som är lagets ultras och på så sätt delar han fansen där vissa älskar sin kapten och vissa förkasstar honom med motiveringen att ingen är större än laget.  Inter spelar ju en hel del roliga matcher  men om man ska ta ut några så tycker vi att ni ska streama Inter-Napoli, streama Inter-Juventus och framförallt streama Inter-Milano alltså streama Milanoderbyt.

Streama Inter gratis HÄR på Bet365.

 

Gemensamt för alla stora lag i Italien är att Zlatan har spelat i allihopa och vill ni kan ni självklart streama alla hans gamla matcher. Roligast att följa var när Zlatan vann skytteligan i Inter.

Vi tror att Juventus vinner ligan men Napoli kommer vara tvåa och Inter och Milan kommer bägge komma topp sex i ligan. Nästa säsong blir extra kul eftersom vi tror att även Roma kommer vara med i toppen och slåss om guldet i Serie A. Roma går också att streama gratis och då tycker vi ni ska ta er tid och Streama Roma-Lazio gratis

 

streama Allsvenskan här

Det smidigaste och billigaste sättet att streama alla matcher från Serie A är att bli kund på Leovegas för då kan du se alla matcherna gratis där. Klicka här och registrera dig på Leovegas och börja streama!